online

Nysgerrig nybegynder

Vil du gerne lære at lægge dine egne tarotkort, men ved du ikke hvordan du skal starte, så er dette kursus til dig. På kurset giver jeg en kort intro til forskellige typer tarotkort, så du bedre kan vælge et sæt der passer til dig. Det kan også være at du allerede har et sæt tarotkort, men ikke helt ved hvordan du skal gribe det an. 

På mit videokursus får du alt den basisviden du har brug for, for at komme i gang, herunder også et par opskrifter på mine mest brugte småoplæg.

Denne vare er ved at blive opdateret og sælges derfor ikke lige nu. 

Anbefaling af Nysgerrig nybegynder

“Sofies kursus Nysgerrig nybegynder, er let læseligt, kort, og indeholder alt alligevel. Introen gør det nemt at følge trin for trin og indeholder 4 videoer. Jeg kan virkelig anbefale dette kursus – Tak til dig Sofie for så meget lærdom på et kursus ♥️

-
Connie Johansen, 64 år.

Anbefaling af Tarotcoaching - i dialog med din intuition

”Online-undervisningen passer mig rigtigt godt – videoerne er fine og informative. Det hele foregår i et billedsprog, som er forståeligt og muligt at omsætte, når jeg selv trækker kort. Det samme gælder de øvelser jeg har lavet. Jeg har fået endnu mere blod på tanden med tarotkortene efter jeg er gået i gang.”

-
Pædagog, 39 år.