Inden vi starter

Tarot sessioner

Du kan vælge imellem tre slags sessioner, den hurtige, den lette og den dybe. Priserne er baseret på online sessioner (ikke lydfil). 

Når du har bestilt en tid, modtager du med det samme en kvittering for dit køb. I mailen er der et link til Zoom et program vi kan have samtalen over, det kræver at du downloader app’en og opretter dig. Hvis du foretrækker din samtale over Skype, så skriv en mail til sofie@tarotcoaching.dk herom, og send en anmodning til min Skype konto: Sofie Golodnoff. 

 

Efterfølgende sender jeg dig billede(r) af de tarotkort, der er trukket under din session. Du er velkommen til at optage samtalen.


Hvis programmet driller, ringer jeg til dig og vi finder en anden løsning. Hvis du foretrækker Skype, så send mig en besked via Skype, så vi kan forbinde os. Mit Skype navn er Sofie Golodnoff.

Jeg glæder mig rigtig meget til at guide dig videre med hjælp fra din sjæl og jordnære coachende værktøjer.

Kærlig hilsen
Sofie Golodnoff

Anbefaling af Tarotsession hos Sofie

Sofie er sød, rolig og imødekommende, og jeg følte mig i trygge rammer med det samme, til at spørge om stort og småt. Sofie var rigtig god til at forklare kortene og havde også nogle rigtig gode, personlige råd og vejledninger at tilføje bagefter. 

Blandingen af Tarot og Coaching fungerede rigtig godt for mig! Jeg synes det var fedt at jeg kunne spørge kortene om alt, stort og småt, og samtidig få sporet mig mere ind på hvor jeg skulle fokuserer min energi mht. min karriere. Nu går det hårde arbejde igang, hvor tanke skal føre til handling. Men en ting er helt sikkert! 

 Jeg føler mig 100% mere sikker i hvad næste skridt skal være, end jeg gjorde før vores samtale, og jeg føler mig mere tryg omkring min fremtid. Kan kun anbefale en tarotcoaching med Sofie, det er det hele værd. Så hvis du står med store livsspørgsmål lige nu, kan jeg kun sige: Hvad venter du på? Gør det her for dig selv, du fortjener det!
-
Emmelie Kitchell, Landskabsarkitekt, 28 år.