Bliv din egen tarotcoach - Din guide til at tage gode beslutninger med hjælp fra spillekort

Denne guide er til dig der er nysgerrig på Tarotkortenes univers, men endnu ikke har dine egne tarotkort.

I denne guide lærer du nemlig hvordan du kan bruge et helt almindeligt sæt spillekort, til at stille coachende spørgsmål, på samme måde, som du ville gøre med tarotkort

Ved at sige ja tak til denne guide, tilmelder du dig samtidig mit nyhedsbrev, hvor jeg sender ekstra tips, muligheder og guidens ind i tarortkortenes verden. Du kan til enhver tid afmelde dig, med et enkelt klik!

Her er hvad du lærer i guiden

Hej, mit navn er Sofie og jeg er din underviser!

Tarotkortene har forandret mit liv.

Grundet min opvækst med en tarotmester som far, har jeg kendt til den dybe visdom, kortene besidder hele mit liv, men det var først da jeg begyndte at bruge dem til at coache mig selv, at jeg for alvor mærkede en forandring, og begyndte at udleve mit potentiale.

I begyndelsen følte jeg at coaching af tarotkort, var to uforenelige størrelser, men gennem min egen proces, opdagede jeg hvordan du skaber hverdagsmagi, ved at sammensmelte de to metoder, så de hjælper dig med at skabe de resultater du ønsker. 

Jeg hjælper, og guider derfor hver dag en masse skønne mennesker igennem tarotkortenes verden.

Tarot coaching med Sofie
Download guiden med det samme for 0,-

Ved at sige ja tak til denne guide, tilmelder du dig samtidig nyhedsbrev, hvor jeg sender ekstra tips, muligheder og guidens ind i tarortkortenes verden. Du kan til enhver tid afmelde dig, med et enkelt klik!