slip tvivlen - vælg dig selv

Tarotkort et redskab

Din nysgerrighed er vagt, men du tvivler, fordi selvom du tror på der er mere mellem himmel og jord, så er udfordringen med tarotkort bare, at de er omgivet af lidt for meget mystik. Måske er du bange for nogle af de tarotkort der lidt klicheagtigt bliver vist i film såsom døden og djævlen. Døden tolket i det 21. hundrede betyder blot forandring (noget man indenfor ledelse er ret vild med). Djævlen handler om individualisme, og kunne tage vare på sig selv. “Enhver er sin egen lykkes smed”, kunne man også oversættet kortets betydning til (også noget vi her i vesten skatter højt). Det handler hverken om spådomme i form af at du eller nogen skal dø, eller at du bliver taget af djævlen.

Når det så er sagt så tvivler du stadig for, du kan ikke rigtig overskue konsekvensen af “at intet er tilfældigt”, og derfor vægre du dig lidt endnu. Heldigvis virker tarotkortene uanset om du tror dem eller ej.

 

BLIV VENNER MED DIG SELV

Du er nysgerrig for du kunne godt tænke dig, at forstå de dynamikker der styrer dit humør bedre. Tarotkort er et værktøj, der altid står klar med en skræddersyet vejledning til dig.

Lad tarotkortene hjælpe dig, med at forstå din indre kritiker, og få øje på dit lys. Tarotkortene hjælper dig, når du ikke kan skrue ned for selvkritikken. De er i virkeligheden et kommunikationsredskab til dialogen mellem din intuition, din indre lyskilde, din krop og dit intellekt. Når der kommer større overensstemmelse mellem det du ønsker og det du gør, knytter du et venskab med dig selv via kortene.

Find ud af om kortene kan fortælle dig noget. Bestil “Smagsprøve” en lydfil med de vigtigste beskeder til dig lige nu. Pris 250 kr. Bestil her

 

IKKE HELT OVERBEVIST?

Det har jeg heller ikke altid selv været, til trods for at jeg er vokset op med tarotkort. Du kan læse om min vej, til at stå ved min spiritualitet, under fanen Om SofieEller skrive dig op til mit NYHEDSBREV og få en GRATIS e-guide “Bliv din egen tarotcoach”.