Fantastisk - Din guide er på vej til din indbakke

Men inden du hopper derover, så har jeg en spændende mulighed til dig her på siden...

Modtag ugens Tarotkort direkte i din indbakke hver uge

Vil du gerne lære hvordan Tarotkort kan bruges i din hverdag?

Vil du gerne have hjælp til en selvkærlig ugentlig praksis med tarotkort?

Så kan du lige nu komme med i min eksklusive tarotklub, hvor jeg hver uge trækker et tarotkort, og tuner ind i ugens energi, og sender dig ugens rapport direkte i din indbakke. 

Du får en grundig beskrivelse af tarotkortets energi og hvordan det formentlig vil vise sig i løbet af ugen.

For at oversætte energien og foregribe begivenhedernes gang, så godt som muligt, har jeg udarbejdet specifikke coachende spørgsmål til tarotkortet.

Du kan bruge det som reflektionsøvelse eller lad dig inspirere til at skrive i din notesbog, hvilke intentioner du vil sætte for ugen der kommer.

Det koster KUN 47 kr. pr. mdr at være med i klubben – hvilket betyder at du får 4-5 dybdegående beskrivelser og energiøvelser hver måned, direkte i din indbakke – HVER lørdag morgen.  (Ingen binding, så du kan framelde dig når du ikke længere ønsker at modtage dem) 

Hvad er Tarotkort kort fortalt?

Når jeg fortæller folk, at jeg lever af, at læse og undervise i tarotkort, er et af de første spørgsmål, de næste altid stiller mig, “Hvad er tarotkort, og hvordan fungerer de egentlig?”

Nu kan svaret på det spørgsmål variere, afhængigt af hvem du spørger, og hvordan de personligt connecter med Tarot-kortene. Det skyldes, at Tarot blot er et værktøj, og som med alle slags værktøjer, er det helt op til dig, hvordan du bruger det.

Men fordi du er her og nysgerrig på Tarotkort, vil jeg selvfølgelig gerne give dig min version af, hvordan jeg tror på, at Tarot virker, og hvordan du kan bruge dem til at få øjeblikkelig adgang til din intuition og din indre kilde til kraft og visdom.

Kort fortalt er Tarot et sæt med 78 kort, hvert kort har sit eget billede, symbolik, historie og betydning. Der findes  22 trumfer også kaldet store arcana, de repræsenterer livets karmiske og spirituelle lektioner. De resterende 56 tarotkort kaldes lille arcana og afspejler de prøvelser og udfordringer vi oplever på daglig basis.

Inden for lille arcana er der 16 Tarot hofkort, der repræsenterer 16 forskellige personlighedskarakteristika, vi kan vælge at udtrykke på ethvert givet tidspunkt. Den lille arcana inkluderer også 40 små kort, som de kaldes, de er organiseret i 4 Farver, med 10 kort hver, ligesom du kender det fra spillekort. De repræsenterer forskellige situationer, som vi møder fra dag til dag.

Hvad kan du bruge Tarotkortene til i din hverdag?

Nogle vil måske sige, at tarotkort simpelthen blot er blæk på papir. Men hvad jeg har opdaget ved at læse Tarotkortene dagligt i over 5 år er dette: Tarot er vores livs historiebog, spejlet til vores sjæl og nøglen til vores indre visdom.

Hver spirituel lektion, vi møder i vores liv, kan findes i de otteoghalvfjerds tarotkort. Og når vi konsulterer Tarot, får vi vist de præcise lektioner, vi skal lære og mestre for at leve et inspireret liv. Det er som at holde et spejl op for dig selv, så du kan få adgang til dit underbevidste sind. Tarot giver os mulighed for at udnytte den visdom og svar, der bor i os alle.

Hvordan kan du så bruge tarotkort i din hverdag?
Tarot er perfekt til selvudvikling, at træffe valg, manifestere mål, coache andre, planlægge en virksomhed, skrive en bog, meditere – you name it.

Hej, mit navn er Sofie og jeg er din tarotcoach

Tarotkortene har forandret mit liv.

Grundet min opvækst med en tarotmester som far, har jeg kendt til den dybe visdom, kortene besidder hele mit liv, men det var først da jeg begyndte at bruge dem til at coache mig selv, at jeg for alvor mærkede en forandring, og begyndte at udleve mit potentiale.

I begyndelsen følte jeg at coaching af tarotkort, var to uforenelige størrelser, men gennem min egen proces, opdagede jeg hvordan du skaber hverdagsmagi, ved at sammensmelte de to metoder, så de hjælper dig med at skabe de resultater du ønsker. 

Jeg hjælper, og guider derfor hver dag en masse skønne mennesker igennem tarotkortenes verden, og i medlemsklubben får du en smagsprøve HVER eneste uge. 

Tarot coaching med Sofie

Hvad kan du så bruge ugens korttrækning og medlemsklubben til?

Ugens tarotkort er primært til dig der ønsker at være mere nærværende i hverdagen og gerne vil tjekke ind med dig selv mindst en gang om ugen, og ikke rigtig har tid til at lægge dine egne tarotkort endnu.

Ugens korttrækning foregår hver lørdag morgen, hvorefter jeg sender dig en mail med en dybdegående beskrivelse af kortets energier, hvordan du kan bruge dem i din hverdag i den kommende uge, og hvilke øvelser du med fordel kan lave for dig selv. 

Modtag ugens tarotkort lørdag morgen, via mail, hvor du har god tid til at reflektere over kortets budskaber og coachende spørgsmål.

Det koster KUN 47 kr. pr. mdr – hvilket betyder at du får 4-5 dybdegående beskrivelser og energiøvelser hver måned, direkte i din indbakke HVER lørdag morgen.  (Ingen binding, så du kan framelde dig når du ikke længere ønsker at modtage dem)