Nye indsigter og vinkler på dit liv

Få indsigt i dig selv med tarotcoaching

Tarotcoaching er et koncept jeg har udviklet på baggrund af mit livslange forhold til tarotkort og mine mange år som uddannet coach. Konceptet henvender sig til dig, der gerne vil høre din indre stemme tydeligere, og åbne op for din spiritualitet. Samtidig med at du gerne vil bevare dig selv i hverdagen. Her får du håndgribelige værktøjer mens du bevidst arbejder på at føle mere glæde og samhørighed.

Min far var Tarotmesteren Ulrik Golodnoff, som skrev bestselleren TAROT ABC. Selv blev jeg cand techn soc. i 2004 og cert. coach i 2006, hos Sofia Manning. I 2017 startede jeg med, at bruge min livslange viden om Tarotkort og intuition i kombination med min erhvervserfaring, til at skabe konceptet Tarotcoaching.

Læs mere om Sofie

Undervisning i tarot

Er du klar til at lade tarotkortene guide dig til et liv i større harmoni? Til at lytte indad og træffe autentiske valg, der gør livet lettere? Vil du tage ansvar for hele den person den du er, og dine inderste ønsker? Så tag med på rejsen og lær tarotcoaching og kom i dialog med din intuition.

Tilmeld onlinekursus

Tarotsession

Kunne du tænke dig at høre hvad din sjæl har af beskeder til dig? Bestil en onlinetid hos Sofie og vælg mellem 3 slags sessioner. 

Den hurtige – Trumf dit liv – 15 min.

Den lette – Overblik – 40 min. 

Den dybe – Indsigt – 60 min.

Læs mere

Få gratis inspiration!

DET SIGER SOFIES KUNDER

Anbefalinger

Sofie er så vild til at forstå de mange lag et tarotkort indebærer.

Hun trækker på sin livslange erfaring med kortene og forstår deres mange facetter og betydninger.Hun rammer præcist. Her kombinerer hun med hendes coachende tilgang så det giver endnu mere mening.

Det har hjulpet mig til selvreflektion og forståelse af situationen på flere forskellige planer, og har givet mig mod og lyst til at handle.

 Kvinde 44 år

Socialpædagogisk konsulent og Terapeut,

Jeg havde ikke forventet at få kortlagt, mine mønstre af både de gode og dårlige, af min inderste kerne af længsel, drømme, håb og frygt. Tarotkortene visualiserede mit kaos af bevidste og ubevidste følelser.

Det var ret fascinerende hvordan et enkelt kort på en givende plads vendt på et givende tidspunkt kan beskrive så præcist de rammer, det jeg står midt i.

Det ramte fuldstændig plet hos mig. Jeg sidder nu med et ret tydeligt billedet af, hvordan jeg ser mig selv, og hvordan jeg møder verden. Tak Sofie for denne åbenbaring af selvindsigt. 

Kvinde 42 år

Indretningsarkitekt

Med ganske få kort, fik jeg en indsigt og forståelse for det forliste forhold jeg står i, hvilken rolle jeg spiller, hvilken mand jeg i virkeligheden står overfor, og hvad det er for en interaktion der er sket imellem os, der gør at vi står i den situation vi gør.

Denne indsigt og forståelse gør det hele lidt mere håndgribeligt og det kommer til at stå ret klart for en, hvad der må gøres, og hvad der skal arbejde videre med, hvordan jeg griber kærligheden an. 

Kvinde 46 år

Skab forbindelse

Kontakt Sofie

Du er altid velkommen til at skrive til mig

[mesmerize_contact_form shortcode=”contact-form-7 id="634" title="Kontaktformular 1"”]