Ønsker du et liv fuldt af hverdagsmagi?

Lad mig & Tarotkortene hjælpe dig på vej.

Jeg hjælper mennesker gennem livets overgange. Når man står i et vadested og ikke kan finde ud af, om man skal gå frem eller tilbage, men blot kan mærke der er noget galt og der skal ske noget nyt.

Tarotcoaching er en metode til at blive spejlet på lige præcis din personlige cocktail af ressourcer og faldgrupper. Det giver dig overblik over din situation, og en forståelse for værdien af det du oplever. Det åbner op for dit potentiale, hjælper dig med at se klart, og handle bevidst.

Når du ved hvor du står, kan du bedre mærke hvad der virkelig betyder noget for dig. Det giver dig adgang til dine inderste ønsker. Når du mærker det, har du kontakt til kraften. Tarotcoaching hjælper dig med at afdække og finde din unikke vej til det du søger.

Tarotcoaching med Sofie Golodnoff

Tryk play og mød din Tarot-læremester og Coach

Tarotkortene kan ændre dit liv

Anbefaling fra en kunde der kommer igen og igen

"Sofies viden og formidling er fantastisk."

”Den indsigt og forståelse, jeg får når Sofie lægger tarotkort for mig, gør det hele lidt mere håndgribeligt og det kommer til at stå ret klart for en, hvad der må gøres, og hvad der skal arbejde videre med, hvordan jeg griber kærligheden an.”

— Kvinde 46 år

Tarotcoaching er en anden form for terapi, fordi Tarotkort er fantastiske til at spejle dit indre.

Kortene åbenbarer på en hurtig og effektiv måde de strukturer der ligger bag dine handlinger og tanker. Det betyder at du på en gang får mulighed for at se det store billede, ved hjælp fra de illustrative billeder, og samtidig får sat ord på noget du i længere tid måske ikke helt har kunne forklare.

Er du klar til at arbejde med mig og tarotkortene?

En session er for dig der:

01

Trænger til ny inspiration. Vil du gerne se hvad livet ellers har i lykkeposen til dig? Med en tarotcoaching kan du få løftet sløret for hvad der gemmer sig rundt om hjørnet og hvordan du kan hjælpe det på vej.

02

Har mistet overblikket og kan mærke der er noget galt, men ikke kan sætte fingeren på hvad det er. Du har måske stået i en lignende situation tidligere og vil gerne være på forkant med situation denne gang og forstå de bagved liggende mønstre bedre.

03

Der har akut brug for hjælp, og har brug for at forstå de dybere liggende årsager til at du er havnet i den situation du er kommet i. Du har brug for overblik, healing og retning.

Forestil dig en måde at arbejde med dig selv på, hvor du blot fulgte din naturlige vej.

Jeg tilbyder dig en form for terapi, hvor du ikke skal slide og slæbe på den traditionelle terapi måde, for at få det bedre.

Tarotkortene, har så meget visdom og healing gemt i sig, som hjælper dig med at mærke dig selv, uden at du skal gøre andet end at være til stede.

Du vil opleve en langsom og organisk forandring, hvor du langsomt bliver bedre til at mærke dig selv, dine ønsker og din styrke. Som følge heraf, vil du opleve at du bliver mere modig.

Helt naturligt, vil du blive klar til at sætte tydeligere grænser, stå op for dig selv og gå efter de ting du ønsker dig i livet.

Prøv en tarotcoaching

Din første session

Få indsigt i alt hvad der rør sig, med det klassiske tarotoplæg ”Det Keltiske Kors”.

Det giver dig indblik i tarotkortenes svar på det vigtigste i dit liv lige nu. Det kan for nogen være nok inspiration til at gå ud i verden og invitere mere eventyr ind i livet, eller til træffe en vigtig beslutning.

Det kan også være at du har lyst at gå videre,
og dybere med noget af det tarotoplægget sætter fokus på, og derefter booke et kortere eller længere coachingforløb.

Her hjælper jeg dig med at omsætte dine indsigter til konkret handlinger i hverdagen.

En meget glad kvinde efter mindre forløb

"Vejen frem er bare blevet meget nemmere."

“Hold nu op, det har rykket ved mig. Det har været en fantastisk måde at få hjælp på, nærværende og så støttende at være i dine hænder Sofie.
Sikke en rejse. Vejen frem er bare blevet meget nemmere og mere farbar. Jeg stoler nu meget mere på mig selv og hvem jeg er.” 

— Kvinde 53 år fra jylland

MIN MISSION ER

Jeg ønsker at give dig mulighed for at tage ansvar for dine drømme og skabe det liv du ønsker.

Det gør jeg ved at hjælpe dig med at se så klart som muligt, og give dig al den viden du skal bruge, for at forstå dine egne handle- og tankemønstre, mærke dine følelser og din gnist. 

Endnu en glad kunde

"En enkelt session satte gang i en stor forandringsprocess"

Jeg kan på det varmeste anbefale Sofie Golodnoff. Jeg havde en session med tarotcoaching med hende, som på mange måder har sat gang i en forandringsproces, hvor udgangspunktet er at lytte mere til mig selv og min glæde. Og at stå ved, hvem jeg er og hvad jeg kan.

Inden jeg mødte Sofie fik jeg en forberedende mail fra hende om, hvordan jeg bedst muligt kunne forberede mig på den kommende tarotcoaching. Om der var noget, jeg gerne ville vide eller have svar på. Og det var der!

Jeg havde store emner på dagsordenen om arbejdsliv og familieliv. Og jeg blev i samtalen klogere på en hel masse, som jeg ikke har kunnet sætte ord på. Sofie gav mig konkrete svar på nogle spørgsmål, som efterfølgende har gjort mig let om hjertet.

Vigtigst var nok hendes evne til at indgyde mod til at sætte forskellige forandringer i mit liv i gang, der både peger ud mod nye horisonter, men som også genskaber kontakten til, hvem jeg også er og var engang, da jeg ikke var mor til tre, kone eller konsulent.


Sofie har givet mig modet til at turde stoppe op, tage orlov fra mit ellers spændende arbejde og udforske mig selv. Og som Sofie sagde, så er der stor smerteforløsning i den proces selvom det også er hårdt arbejde.

Tak for yderst professionel tarotcoaching!”

— Chefkonsulent på statslig arbejdsplads

Ønsker du transformation?

Enhver forandring starter med en erkendelse.

Tarotkort er en genvej til erkendelse.

Har du det fulde overblik kan du kickstarte din egen transformation.

I løbet af din session taler vi om: 

Hvad venter på dig?

01

Muligheden for at udvikle dig og vælge et liv, hvor du i højere grad træffer beslutninger med din mavefornemmelse.

02

Brug sessioner med tarotcoaching til at skærpe din intuition, og forstå din krops signaler. Når tarotkortene er med din personlige udviklingsproces, får du en mere nuanceret forståelse af hvad din sjæl prøver at kommunikere til dig.

03

Det er min fornemmeste opgave at hjælpe dig tættere på dig selv og de ønsker du har til dit liv. Det er en proces at kunne mærke helt ind i marven hvad du virkelig ønsker dig. Mange kigger rundt og prøver at kopiere, hvad andre har, fordi de tror at lykken ser ud på en bestemt måde.

04

Jeg hjælper dig med at finde din helt personlige opskrift på lykke. Det mest fantastiske ved det er at du ikke skal gøre andet end det du har lyst til, for at blive lykkelig. Du skal hverken se ud på en bestemt måde, have andre venner, nyt job eller flytte for at få det. Du kan være lykkelig ligesom du er!

”Ind er den eneste vej ud” som Rumi siger.

Søde ord fra en tidliger kunde

”Sofie er en naturlig tarotekspert som er vokset op med dette via sin far, og hun formår at kommunikere kortenes budskaber i kombination med hendes coaching baggrund. Det er så befriende at det her er super menneskeligt og nede på jorden - det er især godt for personer der ikke har erfaring med tarot, som sandsynligvis vil få bugt med deres fordomme. Jeg kan anbefale Sofie SÅ meget!”

— S. Christiansen, 29 år & PR-ansvarlig

Sådan booker og fungerer en online session

Book en session

Du booker og køber en session direkte via de gule knapper her på siden, her får du adgang til den elektroniske kalender med hhv. online og fysiske sessioner

Når du har booket og købt, modtager du en kvitterings e-mail med tid og dato for din session, og spørgsmål du kan forberede. 

Indkaldelse til zoom

Har du købt en online session, får du før din session tilsendt et link til Zoom via e-mail, senest samme dag som din session.

Du følger blot Zooms vejledning. Hvis du er i tvivl om det virker på din computer/telefon, kan du prøve linket når du får det, så du ikke skal sidde og stresse over teknikken lige inden din session.

Din session

Har du valgt en online session, har jeg mine tarotkort klar, når vi mødes i Zoom.

Vi taler om hvad dagens session skal handle om og hvilke spørgsmål du ønsker besvaret.

Så snart jeg ved det, begynder jeg at trække tarotkort til dig, mens jeg tænker på dit spørgsmål.

Mød din underviser

Hej, jeg hedder Sofie

Tarotkortene har forandret mit liv.

Grundet min opvækst med en tarotmester som far, har jeg kendt til den dybe visdom, kortene besidder hele mit liv, men det var først da jeg begyndte at bruge dem til at coache mig selv, at jeg for alvor mærkede en forandring, og begyndte at udleve mit potentiale.

I begyndelsen følte jeg at coaching og tarotkort, var to uforenelige størrelser, men gennem min egen proces, opdagede jeg hvordan du skaber hverdagsmagi, ved at sammensmelte de to metoder, så de hjælper dig med at skabe de resultater du ønsker.


Jeg har udviklet tarotcoaching konceptet fordi jeg oplevede at de to metoder hver for sig ikke gav mig det jeg ønskede. De to metoder er meget forskellige. De kan let komme til at modarbejde hinanden, hvis ikke man er opmærksom.

Det er den helt særlige blanding af de to metoder, jeg bruger til at skabe hverdagsmagi med tarotcoaching.

Ønsker du også mere magi i hverdagen? Det hele kan starte med en session.

Tarotcoaching med Sofie Golodnoff

Har du spørgsmål?

Her er de mest stillede spørgsmål besvaret:

Når du får en session via Zoom eller fysisk optager jeg vores samtale på min telefon. Efterfølgende lægger jeg lydfilen i en mappe jeg opretter til dig personligt i Dropbox.

Jeg tager også et billede af de tarotoplæg jeg laver til dig, som kommer i din mappe.

Senest dagen efter sender jeg dig et link til din mappe, hvorfra du kan downloade din lydfil og billede, eller du kan lade den ligge i mappen, som kun du og jeg har adgang til.

Vælger du at købe flere sessioner hos mig, vil jeg let kunne genkalde mig vores sidste samtale ved hjælp af billederne af dine tarotoplæg.

Min personlige oplevelse, er at det ikke gør nogen forskel om du selv trækker dine tarotkort eller om jeg gør det.

Når vi sætter os sammen i nærvær uanset hvor langt vi fysisk er fra hinanden (jeg har også kunder i USA og rundt om i Europa), betyder det ikke noget hvem der trækker kortene, fordi vi er forbundet energetisk.

Det korte svar er Ja.

Tarotkort kan ikke mærke om du tror på dem eller ej, og de vil altid forsøge at fortælle dig det du har brug for at høre uanset din personlige indstilling til spiritualitet og overnaturlige fænomener.

Det er fordi der er afsat 70 min. til fysiske sessioner, mod 60 minutter til online sessioner. 

Har du andre spørgsmål du har brug for at få svar på, inden du bestiller en session? 

Skriv en mail til mig på: sofie@tarotcoaching.dk
Eller send en SMS på tlf.: 24 47 71 81
Så vender jeg tilbage til dig hurtigst muligt.