ny udgivelse

Tarot bog

”Tarot – Lær at tyde kortenes visdom” er en grundbog i tarot. Den er til alle, der er interesseret i tarotkort. Læseren tages i hånden fra første kapitel, og bliver ført igennem alt, hvad der behøves af viden om kortenes oprindelse til hvordan de bruges, som terapeutisk værktøj i et moderne liv.

Bogen er både til begynderen, der aldrig har haft et sæt tarotkort, og til den øvede tarotlæser, der ønsker at benytte den coachende tilgang, som Sofie bruger i forbindelse med tarotkort.

Alle de 78 tarotkort er beskrevet på flere måder. Først og fremmest får læseren klare tolkninger af hvert enkelt tarotkort, hvilket gør det nemt at forstå tarotkortets budskab. De beskriver tarotkortet som en situation. Hvis læseren ønsker at vide, hvad der kan gøre ved situationen, kan et yderligere kort trækkes; ”Det gode råd” giver nemlig en anvisning til, hvilken handling, der kan løse den specifikke sag. Disse tolkninger er primært min tarotmester fars tekster, der er bevaret og moderniseret.

Læseren får også Sofies personlige kommentarer til, hvordan hun har oplevet det enkelte tarotkorts budskab og hendes erfaringer med kortets energi. Der er også tilføjet coachende spørgsmål til tarotmesterens tekster, dér, hvor det giver mening.

Det er med ønsket om at skabe en praksisnær og brugbar bog, der kan hjælpe læseren til at forstå sig selv, reflektere og blive klogere på de dilemmaer livet stiller os i, og sidst, men ikke mindst; få hjælp til at tage konkret handling.

 

Bøger der bestilles nu, vil blive sendt af sted ml. 9. – 11. august 2021

 

Bogen er rigt illustreret med de klassiske Rider Waite tarotkort, fra første udgivelsen i 1909, som Ulrik Golodnoff og Søren Rasmussen nåede at forevige. Illustrationerne er skabt af Pamela Colman Smith. Tarotkortene findes nu i genoptryk og kan købes i handlen som ”Smith-Waite Tarot Deck, Centennial Edition”. Køb dine tarotkort gennem Spriti-Box og få 15% rabat ved køb over 200 kr. med koden “Sofie2021”. De smukke tarotkort kan nu Bestilles her. 

Sofie Golodnoff