hamskifte

Rejsen til Tarotcoach

Trods et liv fuld af tarotkort, esoterisk visdom, spiritualitet og coaching, har jeg skulle et par gange rundt om mig selv, for at lande i mit nuværende liv.

 

TVIVLEREN – DEN AMBIVALENTE SØGER

Forestil dig at du hele dit liv, bare har vidst. Vidst at dette liv blev dig givet for at du skulle lære noget. Jeg taler hverken om at skrive og stave, men at du er her, for dybt i dit hjerte at forstå noget. Noget som ingen kan lære dig, noget du selv skal finde ud af hvad er. Dette noget har intet at gøre med den ydre verdens opstillede succesrater; tjene penge, familie, et sted at bo. Sådan har jeg haft det, så længe jeg kan huske.

 

TAROTMESTERENS DØD

Da min far Ulrik tarotmesteren døde, gav jeg mig selv et løfte: Jeg ville tage det fulde ansvar for mit liv. Jeg ville være og leve præcis det liv jeg havde lyst til. Jeg var ret langt væk fra det ønske i 2014. Jeg vidste heller ikke helt præcis, hvad det løfte i virkeligheden indebar. Langsomt har jeg givet mig selv lov til at finde min egen vej, og søge efter den læring. Det indebar blandt andet at jeg måtte se min største frygt i øjnene, og lade mig skille fra mine børns far. 

Med tarotkortene som guide og min far som mentor (i ånden), kunne jeg godt se, at den måde jeg havde praktiseret selvudvikling var overfladisk. Man kan lære meget af selvhjælpsbøger og coachinguddannelse. Jeg havde ikke været helt inde, det hvor det gør virkelig ondt og se på nogle af mine fejlslutninger. 

Jeg har nu i mange år været på en rejse mod et nemmere liv, der er mere bekymringsfrit, med færre selvbebrejdelser, og hvor jeg ofte oplever hverdags magi fordi jeg er til stede der hvor jeg er.

 

 

MIN VISION

 

At hjælpe dig med at høre hvad din indre stemme fortæller dig. Tarotkort har vist mig vejen, og nu vil jeg gerne vise dig den. Vi der ikke besidder særlige evner, men tror på at der er mere mellem himmel og jord, kan bruge dette værktøj, til at starte en dialog med os selv. Min far kaldte tarot for “spirituel neskaffe”, fordi de er så nemme at bruge. De er en smutvej til at få let indblik i vores underbevidsthed, og giver os en mere nuanceret forklaring på det vi fornemmer.

 

 

JEG TILBYDER

Ugens råd gratis på Facebook eller InstagramHer tolker jeg et tarotkort og givet et par ideer til hvordan du kan takle ugen . Jeg fortæller også her om mit arbejde med tarotcoaching og hvilke arrangementer, foredrag og workshops jeg holder. Her lærer jeg dig, hvordan du selv bruger kortene. Så du kan høre din indre stemme, tage ansvar for dig selv og lære din styrke at kende.

 

Du kan også få lagt et helt almindeligt tarotoplæg, eller et mindre tarotcoaching forløb, hvor du bliver ført gennem en process til at finde din egen vej til din indre stemme. Her arbejder vi sammen på at omsætte, den indsigt du har fået gennem kortene til konkret handling. Dit ståsted i livet bliver således endnu stærkere og rodfæstet og du får en lettere gang på jorden. Under Bestil en tid i menuen kan du se de forskellige sessioner og kurser jeg tilbyder.

Tarotcoaching.dk