Tarotcoach

Tarot coaching med Sofie

Præsentation

Jeg hedder Sofie Golodnoff og jeg arbejder som tarotcoach og underviser i tarotkort. Jeg er datter af tarotmester Ulrik Golodnoff og er derfor vokset op med tarotkort som en naturlig del af mit liv.

Det var dog først efter en kandidatuddannelse på Roskilde Universitetscenter og en certificering i coaching ved Sofia Manning, og et rigt arbejdsliv i øvrigt, at jeg i 2017 begyndte at arbejde med mit unikke koncept – tarotcoaching.

Vision
Min vision med tarotcoaching er at give alle mulighed for at  høre sin indre stemme. 

Intuition, har altid spillet en stor rolle i min familie. Efter min far pludselig gik bort i 2014, begyndte jeg at trække et tarotkort hver dag. Det gav min intuition nye dimentioner, og jeg blev opmærksom på min intuitions unikke sprog. Da jeg sammensmeltede min viden med coaching gav det mig modet til at stå ved mig selv, og stole på det jeg fornemmer.

Tarotkort og coaching
Jeg har sammensmeltet de to metoder – tarotkort og coaching – og udviklet mit eget unikke koncept.

Via coaching kan vi blive mere skarpe på, hvor vi gerne vil hen – sætte os mål. Det går tarotkort ikke så meget op i. Tarotkortene kan til gengæld vise os, hvad der i virkeligheden er på færde i vores liv. Nogle gange ved vi det godt – andre gange ikke, men kortene er en smutvej til at få indblik i vores underbevidsthed, og give os en mere nuanceret forklaring på det, vi fornemmer.

Det magiske ved tarotcoaching er, at vi føler os genkendt og forstået af kortene og at coaching kan hjælpe os med at omsætte de indsigter til handling. Det brænder jeg for at coache og undervise i.

Start din egen rejse ind i tarotkortenes verden, og lær hvordan kortene kan blive din coach.

Jeg har lavet en guide til dig der enten endnu ikke har nogle tarotkort, eller bare gerne vil lære en anden sjov måde at bruge kort som din coach. 

Du kan DOWNLOADE guiden i dag for 0,- i dag, og lær’ hvordan du kan bruge et helt almindelig sæt spillekort som tarotkort og coach, så du kan lære at stille de gode spørgsmål, så du kan tage gode beslutninger.