Hvad er Tarotcoaching?

Vejen til din intuition

Når du beskæftiger dig med tarotkort, bevæger du dig ind i en verden med et gemt sprog af symboler, der bygger på gammel visdom, med mange forskellige myter og ritualer. Jeg er selv opvokset med kortene som en naturlig del af mit liv, og min måde at forholde mig til min tilværelse på. Derfor har jeg også brugt lang tid på at forfine mit forhold til kortene som værktøj, og ikke mindst afmystificere kortene, så de passer til et moderne hverdagsliv.

For selvom tarotkort er et gammelt visdomssystem med ritualer, der skal respekteres, er det for mig også bare et genialt kommunikationsredskab til at starte en dialog mellem din intuition, din krop og dit intellekt, for på den måde at opnå en afklaring i dit sind.

Tarot – et spejl på vores indre liv

Tarotkort er ideelle til at vise os, hvad der er på færde i vores liv, når vi ikke selv kan gennemskue det. Det kan f.eks. handle om beslutninger eller forvirrende følelser og relationer.

Kortene kan også give os nogle råd omkring, hvilke ressourcer vi skal trække på i forskellige sammenhæng, og give os et praj om, hvilke udfordringer, vi kan møde.

Egentlige spådomme bruger jeg dog sjældent kortene til, og jeg synes heller ikke at det er her de har deres styrke. Kortene er til gengæld ideelle til at være et spejl på vores indre liv, og derfor et terapeutisk værktøj. Det betyder at vi føler os genkendt og forstået i samspillet med kortene. Når vi ved hvor vi står, kan vi også finde ud af det mest sandsynlige udfald.

Coaching som medspiller

Dér hvor jeg for alvor synes at kortene har rykket som redskab for mig, er da jeg begyndte at smelte tarot og coaching sammen. Coaching kan supplere kortene i forhold til at gøre os skarpe på, hvor vi gerne vil hen – at sætte os mål eller intentioner. Samt blive helt klar på præcis hvordan vi skal handle for at skabe de resultater vi ønsker.

Hvor tarotkort er gode til at spejle vores indre, er coaching god til at få omsat de informationer, vi får af kortene, til konkret handling.

Jeg har nu arbejdet med konceptet siden 2017, og jeg kan se at uanset, hvor du står i livet, men særligt i forhold til karriere og andre vigtige valg, giver tarotkort en indsigt, vi ikke kan tænke os til. Samtidig er vi også nødt til at handle anderledes end vi plejer, hvis vi vil have nogle nye resultater, og her er coaching det stærkeste værktøj jeg kender.

Vil du selv prøve at trække et tarotkort?

Klik her og prøv et elektronisk tarotkort

Start din egen rejse ind i tarotkortenes verden, og lær hvordan kortene kan blive din coach.

Jeg har lavet en guide til dig der enten endnu ikke har nogle tarotkort, eller bare gerne vil lære en anden sjov måde at bruge kort som din coach. 

Du kan DOWNLOADE guiden i dag for 0,- i dag, og lær’ hvordan du kan bruge et helt almindelig sæt spillekort som tarotkort og coach, så du kan lære at stille de gode spørgsmål, så du kan tage gode beslutninger.