Artikler jeg har skrevet

Tarotkortenes 4 gysere - Sofie

”De 4 gysere”

Er du bange for tarotkort kan du eventuelt læse artiklen ”De 4 gysere”, som bl.a. handler om kortet, Døden, Djævlen og Tårnet i moderne kontekst fra Nyt Aspekt okt. 2019.

Sofie Golodnoff - artikel i Magasinet Liv - Tarotguide

Den hurtige Tarotguide

Er du nysgerrig på, hvad du kan bruge tarotkort til? I en artikel i Magasinet Liv guider jeg til, hvordan du bruger kortene til livets små og store spørgsmål.

Her får du konkrete svar på, hvordan man kan bruge Tarotcoaching i sin hverdag, og hvilke typer af spørgsmål der er gode at stille til kortene. 

Podcast jeg har medvirket i

Tarot er hot

Indsæt kort tekst om denne podcast

Lyden af et bedre liv - Tryk play og få en smagsprøve

Hvis du er nysgerrig på personlig udvikling, på tarot og måske endda allerede ejer et sæt, og trækker, kort, så find gerne dine kort frem og følg med når jeg gennemgår the major arkana /Trumf kortene – i Podcasten: Lyden af et bedre liv m. Mannah Guldager.

Jeg snakker bl.a. om:

– Min vej ind til et fuldtidsjob med Tarot

– Hvordan coaching kan kombineres med tarot

– 22 billeder af en fuldendt personlig proces

– Den nye måde at arbejde med tarot og spiritualitet på.

– At blive stoppet i sine spor gennem krise/ny indsigt

Damernes Eventyrklub

Jeg var så heldig at få lov til at deltage i Podcasten: Damernes Eventyrklub , for at snakke om Tarotkort.

Find ud af hvorfor det måske ikke er så paradoksalt endda, når vi – helt nede på jorden – går på opdagelse i kortenes magi og i hvordan man kan gøre spiritualitet lidt mere chill og lidt mindre lilla velour turban.

Lyt med når jeg laver en live tarotlæsning på Maiken og Nadias venskab (jup, vi sætter et venskab på spil for jeres skyld) og nyd rejsen ind i tarotkortenes mystiske univers og find ud, at det hele måske ikke er så mystisk endda.