lydfil & billede

Smagsprøve

Er du nysgerrig på tarotcoaching?

Prøv en tarotcoaching på lydfil. Du får de vigtigste beskeder til dig lige nu, og personlig vejledning i hvad dit næste skridt skal være. Oplægget er på 4 tarotkort, og varer 5-7 minutter.

Når du bestiller vil du indenfor fem hverdage modtaget et link i din email til din personlige lydfil samt et billede, du frit kan downloade og høre så mange gange du vil. Pris 250 kr. 

OBS: Denne ydelse er en tarotcoaching på lydfil.

Anbefaling af Trumf dit liv

”Jeg fik lagt kort af Sofie og hold da op! Det var virkelig spot on i forhold til min situation for tiden. Hun fortalte konkret om de problematikker jeg står overfor og hvordan jeg kan tackle dem bedst muligt. Det var meget brugbart og Sofie er både kærlig og konstruktiv i sin måde at fremlægge kortenes budskab. Selve processen med at få lydfilen var helt gnidningsfri og det er ret fedt, at jeg så kan gå og høre den flere gange. Så ja, jeg vil helt klart anbefale at få lagt kort af Sofie, hvis du har brug for vejledning fra universet”️

Ann-Sofie Packert, Podcastvært ”Det spirituelle hjørne”

Anbefaling af Trumf dit liv

”Wow, sikke et fantastisk oplæg! Du rammer rigtig flot; og du har en fantastisk måde at formidle budskabet/skaber. Og en blid stemme – tak. Vi ses helt sikkert igen.”

Kvinde, 45 år.

Anbefaling af Trumf dit liv

”Hej Sofie, jeg vil blot sige tusinde tak for dine kort og tolkninger! Det var tydelige og gode råd, jeg tager med mig og vil være opmærksom på den kommende tid! 

Relationer er et stort tema for mig for tiden, i alle sammenhænge. Dine ord vakte genklang og ramte noget sårbart men sandt i mig, Tak.”️ 

Kvinde, 25 år.