Element

ILD

Engagement, passion og intuition. 

Er du god til at være spontan, og bliver du let begejstret? Så er har du god kontakt til din indre ild. Når ilden er tændt engagerer vi os i sagen, og har let ved at løbe af sted med en bold. Ildens skygge er at vi brænder ud, hvis vi glemmer at lægge brænde på bålet.

Element

VAND

Følelser, kreativitet og sensitivitet. 

Er du god til at mærke efter, og har du let ved at veje stemningen i et rum? Så er du i god kontakt med dit indre vand. Du ikke bare mærker, men kan også omsætte følelser til kreative udtryk. Vandets skyggeside er at bliver overvældet af alle følelserne og ikke at kunne bunde.

Element

LUFT

Tanker, dømmekraft, og analyse. 

Har du nemt ved at regne ud hvad der vil ske? Via hurtige analyser har du gennemtænkt de første fire scenarier? Så er du i god kontakt til din indre luft. Du er en strateg, der roligt styre slagets gang. Luftens skyggeside er være for rationel og glemme menneskelige hensyn.

Element

JORD

Struktur, handling og udførelse. 

Er du godt til at få ting fra hånden? Uden at tænke går du bare i gang og starter ved begyndelsen. Så er du i god kontakt til din indre jord. Du er en usentimental praktiker. Jordens skyggeside er at du ikke forstår, at andre ikke har samme disciplin, som du selv.