Indsigt med tarotcoaching

Lad dit lys skinne

Har du lyst til at forstå dig selv på en ny måde? Lade dig blive spejlet af din sjæl i stedet for af et andet menneske? Det er det jeg oplever der sker under tarotcoaching sessionerne. Når du vælger at arbejde med dig selv og forstå flere sider af dig selv, vil du opleve at det bliver lettere at se og mærke dit eget lys.

Tarotcoaching er et unikt koncept udviklet af mig. Jeg er Tarotmesterinde og coach. Vælger du at gå ind i laboratoriet med mig, vil du opleve den magi der sker når vi tager vores ånd med ind i samtalen.

En session vil give dig indsigt og forståelse for hvad det er der er på spil i dit liv og hvad du kan gøre ved det. Flere sessioner vil give dig mulighed for at arbejde med dine indsigter, og skabe magi i hverdagen ved skridt for skridt at tage handling på dine personlige ønsker og udfordringer. 

Alt efter din situation og dit ønske til sessionen, skræddersyes et oplæg til dig. Ofte benyttes oplægget det keltiske kors, men har du, en række valgmuligheder, du gerne vil undersøge tarotkortenes svar på, tilpasses tarotoplægget dig. 

Du kan vælge mellem at bestille en fysisk og en online session. De fysiske sessioner er der afsat 10 minutter mere til, så du kan komme ind og ud af døren.Har du bestilt en online session, får du en mail med et link, du skal åbne umiddelbart inden samtalen.

Indsigt

Tarotkortene vil vise dig hvad der lige nu og i den nærmeste fremtid er på spil. De spejler dig og giver dig dybe indsigter i dit liv, og hvorfor det er som det er lige nu. Under din session, vil du opleve at få svar på de vigtigste spørgsmål du står med.

Vælg mellem en fysisk session på 70 minutter til 1.750 kr. i Kompanistræde i København K eller en online session på 60 minutter. Pris 1.500 kr. 

Hverdagsmagi

Ønsker du mere hverdagsmagi? Vil du gerne opleve mere flow og lethed i hverdagen? Har du for en stund mistet retningen? Har du længe følt, at lige om lidt bliver alting nemmere – men det sker ikke? Over tre sessioner, arbejder vi med dine ubevidste forhindringer og sætter lamper op langs din personlige vej, så du kan finde tilbage til dig selv. Forløb med 3 sessioner. Pris 3.800 kr.

Stjernen

Ønsker du at stå stærkt i dig selv? Men har du og tabt vejen af syne? Når du engagere dig i dette forløb, over fem gange, arbejder du i dybden med store og små udfordringer i livet og hverdagen.

Via coachende spørgsmål, hjælper Sofie, dig med at finde ud af, hvordan du på en selvkærlig måde kan finde ind til dybere lag af dig selv, og hvordan du helt konkret skal handle for at være god ved dig selv. Du får redskaber til at hjælpe dig selv med at lykkedes på den rigtige måde for dig, og lade dit lys skinne. Forløb med 5 sessioner. Pris 6.000 kr.

Anbefaling af Tarotcoaching

 “Jeg kan på det varmeste anbefale Sofie Golodnoff. Jeg havde en session med tarotcoaching med hende, som på mange måder har sat gang i en forandringsproces, hvor udgangspunktet er at lytte mere til mig selv og min glæde. Og at stå ved, hvem jeg er og hvad jeg kan.

Inden jeg mødte Sofie fik jeg en forberedende mail fra hende om, hvordan jeg bedst muligt kunne forberede mig på den kommende tarotcoaching. Om der var noget, jeg gerne ville vide eller have svar på. Og det var der! Jeg havde store emner på dagsordenen om arbejdsliv og familieliv. Og jeg blev i samtalen klogere på en hel masse, som jeg ikke har kunnet sætte ord på. Sofie gav mig konkrete svar på nogle spørgsmål, som efterfølgende har gjort mig let om hjertet. Vigtigst var nok hendes evne til at indgyde mod til at sætte forskellige forandringer i mit liv i gang, der både peger ud mod nye horisonter, men som også genskaber kontakten til, hvem jeg også er og var engang, da jeg ikke var mor til tre, kone eller konsulent.

Sofie har givet mig modet til at turde stoppe op, tage orlov fra mit ellers spændende arbejde og udforske mig selv. Og som Sofie sagde, så er der stor smerteforløsning i den proces selvom det også er hårdt arbejde. Tak for yderst professionel tarotcoaching!”

Chefkonsulent på statslig arbejdsplads.

Anbefaling af Tarotcoaching

“Sofie er så vild til at forstå de mange lag et tarotkort indebærer. Hun trækker på sin livslange erfaring med kortene og forstår deres mange facetter og betydninger. Hun rammer præcist. Her kombinerer hun med hendes coachende tilgang så det giver endnu mere mening. Det har hjulpet mig til selvreflektion og forståelse af situationen på flere forskellige planer, og har givet mig mod og lyst til at handle.”

Socialpædagogisk konsulent og Terapeut, 44 år.