online session

Indsigt

Få lagt det keltiske kors, og find ud af hvad der vil være på spil i den nærmeste fremtid. I dette oplæg når vi hele vejen rundt og har du specifikke beslutninger du skal vide noget om kan vi trække yderligere kort. Det varer ca. 70 min.

 

Er du interesseret i et forløb med flere sessioner tarotcoaching, hvor vi arbejder videre med hvordan du kan omsætte de dybe indsigter du får til konkret handling i din hverdag? Kontakt mig på mail sofie@tarotcoaching.dk og skriv dit telefon nummer, så kontakter jeg dig for en gratis afklaringssamtale.

 

OBS: Denne ydelse gives kun online. Du får en mail med et link, du skal åbne umiddelbart inden samtalen. 

Anbefaling af Tarotsession

 "Jeg kan på det varmeste anbefale Sofie Golodnoff. Jeg havde en session med tarotcoaching med hende, som på mange måder har sat gang i en forandringsproces, hvor udgangspunktet er at lytte mere til mig selv og min glæde. Og at stå ved, hvem jeg er og hvad jeg kan.

Inden jeg mødte Sofie fik jeg en forberedende mail fra hende om, hvordan jeg bedst muligt kunne forberede mig på den kommende tarotcoaching. Om der var noget, jeg gerne ville vide eller have svar på. Og det var der! Jeg havde store emner på dagsordenen om arbejdsliv og familieliv. Og jeg blev i samtalen klogere på en hel masse, som jeg ikke har kunnet sætte ord på. Sofie gav mig konkrete svar på nogle spørgsmål, som efterfølgende har gjort mig let om hjertet. Vigtigst var nok hendes evne til at indgyde mod til at sætte forskellige forandringer i mit liv i gang, der både peger ud mod nye horisonter, men som også genskaber kontakten til, hvem jeg også er og var engang, da jeg ikke var mor til tre, kone eller konsulent.

Sofie har givet mig modet til at turde stoppe op, tage orlov fra mit ellers spændende arbejde og udforske mig selv. Og som Sofie sagde, så er der stor smerteforløsning i den proces selvom det også er hårdt arbejde. Tak for yderst professionel tarotcoaching!"

-
Chefkonsulent på statslig arbejdsplads.

Anbefaling af Tarotsession

"Sofie er så vild til at forstå de mange lag et tarotkort indebærer. Hun trækker på sin livslange erfaring med kortene og forstår deres mange facetter og betydninger. Hun rammer præcist. Her kombinerer hun med hendes coachende tilgang så det giver endnu mere mening. Det har hjulpet mig til selvreflektion og forståelse af situationen på flere forskellige planer, og har givet mig mod og lyst til at handle."

-
Socialpædagogisk konsulent og Terapeut, 44 år.