Kom ind i Tarotkortenes verden

Online Grundkursus - Lær at tyde kortenes visdom

På dette online grundkursus i tarot og coaching, får du en spirituel metode til at arbejde med dit skjulte potentiale, og lærer hvordan du kan bruge tarotkortene i din hverdag.

Tarotkort er et gammel visdomssystem, der afspejler alle sider af livet. Når du stiller coachende spørgsmål til tarotkortene, kan de hjælpe dig med at opdage dine ressourcer og lytte til din indre stemme.

Lær det på 3 moduler via dette kursus.

Tarot coaching med Sofie

Tryk play og mød din Tarotmester Sofie, og hør om dette kursus er for dig

Tarotkortene kan ændre dit liv

Anbefaling fra Nysgerrig nybegynder

"Sofies viden og formidling er fantastisk."

“Sofie er formidabel til at formidle symboler og budskaber på en struktureret og overskuelig måde. Jeg elsker den simple tilgang, der gør det let at bruge tarotkortene i hverdagen.”

— Kvinde 45 år, projektleder

Er du klar til at arbejde med tarotkortene?

Dette kursus er for dig der

01

Gerne vil lære hvordan du bruger Tarotkort i din hverdag.

02

Har et ønske om at leve mere i overenstemmelse med dig selv.

03

Kæmper med at have for travlt, og føler at du ikke kan være til stede, der hvor du er.

04

Sikkert ved, at du har alle de ressourcer du skal bruge til at skabe det liv du drømmer om, men alligevel er du ikke helt tilfreds. 

Tarotkort kan åbne for en selvkærlig praksis, hvor du lærer dig selv bedre at kende og styrker din selvtillid og handlekraft

Hvis du er træt af at vente på at blive bedre til at være i nuet, kan du i stedet øve dig i at skabe den følelse af at være tilstede, der hvor du er med tarotkort. Lærer du at bruge dem med min selvcoachende metode, træner du evnen til at være mere i overensstemmelse med dig selv.

Når du trækker tarotkort og begynder at forstå deres symboler og budskaber, skaber du rum for en selvkærlig praksis, hvor du kan lære dig selv at kende på en ny og dybere – ja, mere nuanceret måde.

På dette kursus lærer du derfor at åbne op for en større forståelse af og kærlighed til dig selv. Det vil styrke din selvtillid og handlekraft.

Lad mig introducere dig for

Grundkursus i tarotcoaching

Alt dette kan blive dit i dag og til evigt eje:

KURSETS MISSION

Er at hjælpe dig til at transformere usikkerhed og tvivl til handlekraft og styrke!

Du kommer til at opleve, hvordan du ved at bruge tarotkort og coachende spørgsmål, bliver mere modig, og får lettere ved at tage skridt i den retning, der føles rigtig for dig.

Endnu en glad kunde

"Endelig har jeg forstået tarotkortenes hemmelige system"

“Jeg troede aldrig jeg skulle lære alle 78 tarotkort at kende. Det har altid virket helt uoverskueligt. Jeg har længe haft et sæt tarotkort og brugt til husbehov, men nu hvor jeg har forstået systemet og den coachende metode, har jeg stor glæde at tarotkortene til store og små spørgsmål.”

— Kvinde 52 år, film klipper

Her er hvad der venter på dig inden i kurset:

Tarot coaching med Sofie

Modul 1

Grundbegreber

På dette modul introduceres alle grundbegreberne som jeg bruger i tarotcoaching konceptet. 

Modul 2

Hofkort - De 16 egenskaber

På dette modul får du skovlen under hofkortene. De kan være svære at kende fra hinanden, men jeg har fundet en metode, der gør det nemt. 

Modul 3

Introduktion til trumferne

På dette modul introduceres trumferne, som er de tarotkort der har flest lag og som er sværest at omsætte til virkeligheden som vi kender den.

Med disse 3 bonusser kan du komme hurtigt fra start:

Sofie Golodnoff

Tarot grundbog

(værdi 354,-)

Du får tilsendt bogen ”Tarot – Lær at tyde kortenes visdom” 

“Tarot” er forfattet af min far og jeg. Læseren tages i hånden fra første kapitel, og bliver ført igennem alt, hvad der behøves af viden om hvordan man lægger og tolker tarotkort.

Et sæt tarotkort

(værdi 279.- )

Du får tilsendt dette sæt tarotkort, som du kan bruge til kursets øvelser.

Dette sæt er en særlig genoptryk, der matcher de oprindelige illustrationer og farver fra det originale sæt fra 1909, som er indscannet til bogen fra en privat samling.

Tarotcoaching med Sofie Golodnoff

30 min. session

(værdi 900,- )

Du får mulighed for at booke en 30 min. online session med mig.

Du bestemmer selv hvordan du vil bruge din tid. Få læst dine tarotkort, få personlig sparring på oplæg, eller få svar på spørgsmål vedrørende tarot eller coaching.

Søde ord fra en tidliger kunde

”Online-undervisningen passer mig rigtigt godt – videoerne er fine og informative. Det hele foregår i et billedsprog, som er forståeligt og muligt at omsætte, når jeg selv trækker kort. Det samme gælder de øvelser jeg har lavet. Jeg har fået endnu mere blod på tanden med tarotkortene efter jeg er gået i gang.”

— Kvindelig pædagog - 39 år

Her er, hvad du får adgang til med det samme for kun 3.795,- inkl. bonusser:

Du får altså med det samme fuldt adgang til:

01

Massere af øvelser, der hjælper dig med at få en mere selvkærlig dag

02

Du lærer hvordan du stiller coachende spørgsmål, der hjælper dig med at tage ansvar for dine drømme

03

Afsløring af tarotkortenes små og store hemmeligheder.

04

Viden om systemet bag de 78 tarotkort.

05

Ritualer og regler for at bruge tarotkort.

Før kurset:

Efter kurset:

Her er hvad der sker når du køber

Når du vælger at signe up til dette online begynder tarotcoaching kursus, vil du få en metode du kan bruge på alle livets forhold. Når du er i tvivl eller har brug for en mere nuanceret forståelse af din situation kan tarotcoaching hjælpe dig.

Kurset er et online kursus du kan tage når det passer dig, og bruge igen og igen, i løbet af det næste år.

Her er hvad der sker trin-for-trin:

køb i dag

Når du trykker på den gule købsknap her på siden, bliver du dirigeret direkte hen til en 100% sikker betalingsside, hvor du kan indtaste dine oplysninger, og du er i gang.

Modtag en e-mail

Herefter modtager du en e-mail fra mit kursussystem, med alle dine informationer om købet + adgang til hele kurset + du modtager en velkomst e-mail fra mig, hvor jeg invitere dig til at booke en tid til din session. 

Få øjeblikkelig adgang

Du får øjeblikkelig adgang til alle tre moduler, og du kan se dem så mange gange du vil + når du køber adgang i dag, får du også alle 3 bonusser med!

Mød din underviser

Hej, jeg hedder Sofie

Tarotkortene har forandret mit liv.

I 0’erne blev færdiguddannet som kandidat i ledelse og certificeret coach. Jeg er samtidig vokset op med en tarotmester som far, og jeg har derfor kendt til den dybe visdom, som kortene besidder, hele mit liv.

Som nyuddannet coach synes jeg at coaching og tarotkort, var to uforenelige størrelser. Gennem min egen proces, og særligt efter min far døde, opdagede jeg, at de to værktøjer var magiske sammen. 

Når jeg sammensmeltede de to metoder, opstod der hverdagsmagi – små lommer af lykke. Stille og roligt lærte jeg at være tilstede på en anden måde end tidligere. Det har givet mig modet til at udleve mit potentiale.

De to metoder er meget forskellige. De kan let komme til at modarbejde hinanden, hvis ikke man er opmærksom. Det er den helt særlige blanding, jeg underviser i.

Mit ønske er at hjælpe dig med at få en fortrolighed med tarot og coaching, som tilsammen giver dig en metode, til at forstå din indre dialog. Det vil give dig modet og styrken til at leve det liv du ønsker.

Det hele kan starte med dette begynderkursus. 

Tilfredshedsgaranti

14 dages pengene tilbage garanti!

Hvis du ikke er 100 % tilfreds med dette kursus, refunderer jeg det, indenfor 14 dage efter dit køb. Prisen på bog og tarotkort (værdi 554 kr.) bliver dog fratrukket, og du kan naturligvis beholde dem.

Kom i gang i dag!

Få adgang til hele begynderkurset + bonusser for kun 3.795 kroner i dag!

Og husk – Dine 3 bonuser i dag er:

  1.  Du får tilsendt min tarot grundbog værdi 354,-
  2. Du får tilsendt et sæt tarotkort værdi 279,-
  3. Du får en personlig online sparring session, hvor du får hjælp til at forbedre din personlige praksis værdi 900,-

(Tarotkortene og bogen bliver sendt til dig indenfor 10 hverdage i sommerperioden)