online

Tarotcoaching -
i dialog med din intuition

Lær tarotkortenes sprog at kende og start en dialog med din intuition – det er hele formålet med dette kursus. Jeg ved din sjæl er klar – er du? Så tag mig i hånden og jeg skal vise dig vejen med tarotkortene. 

I løbet af tre moduler vil jeg lære dig den basisviden, du behøver for at tolke tarotkortene enkeltvis. Du vil lære om kortenes opbygning i store og lille arkana, og jeg afslører de mysterier, der ligger bag dem med lille arkanas små hemmeligheder (1-10 og hofkortene) og store arkanas store hemmeligheder (trumferne).

For at kunne lave øvelserne på kurset, er du nødt til at have dit eget sæt tarotkort. Personligt bruger jeg det sæt der hedder Rider Waite, som er tegnet af Pamela Colman Smith. Hvis du vælger ”Universal Waite” dækket har de klart den flotteste farvelægning, der er lavet af Mary Hanson-Roberts. Du kan bruge et hvilket sæt tarotkort du ønsker, så længe det har 78 kort, med 22 trumfer og 40 små kort 1-10 og 16 hofkort. 

Online hold kommer snart

Du får adgang til det samlede materiale, der hører til grundkurset i form af en række undervisningsvideoer.

Læs mere om kursets indhold  – Info Grundkursus

Anbefaling af Tarotcoaching – i dialog med din intuition

“Gennem Tarotcoaching modulerne, har jeg fået en dybere forståelse af hvordan jeg kan bruge tarotkortene til at få mere klarhed over mine dilemmaer, både store & små. Ved hjælp af kortene har jeg lært hvordan jeg bliver mere specifik i min tilgang til mine udfordringer. Hvilken indstilling, energi og handling det kræver for hver enkel situation. Det har beriget mig med ro, tillid og styrke til at bevæge mig dybere ind i projekter og relationer. Sofies intuitive tilgang til Tarot tilføjer et legende element til modulerne – Kan varmt anbefales!"

-
Penelope Carlos, 31 år. Sexolog

Anbefaling af Tarotcoaching – i dialog med din intuition

”Kurset har hjulpet mig med at få fat i min spirituelle side og er begyndt og bruge tarotkortene rigtig meget efter jeg har deltaget. Jeg ser videoerne igen og igen, da jeg hele tiden får noget nyt med, og bliver husket på pointer, jeg har glemt. Videoerne er alle tiders og stoffet bliver forklaret rigtig godt! Det er så fedt at have lært at bruge tarotkortene – det er sådan en hjælp i hverdagen! Nu hvor jeg er begyndt at lægge kort for mig selv, oplever jeg også at der er syncronicitet imellem ugens gode råd og de kort jeg selv trækker. Det er rigtig rigtig dejligt at du laver dem, tak Sofie ♥️

-
Kvinde, Laborant, 55 år.

Anbefaling af Tarotcoaching - i dialog med din intuition

"Jeg kan med glæde anbefale Sofie som din tarotcoach, da jeg synes at hun har hvad der skal til. Jeg er mere end tilfreds og glad for det kunne læres online".🌺

-
Kvinde, Koordinator 42 år.

Anbefaling af Tarotcoaching - i dialog med din intuition"

"Kurset er en utroligt fin dyb og grundig introduktion til tarotcoaching. Jeg blev vildt optaget af det og fik hurtig fod på at stole på min egen tolkning af kortene. Jeg kan klart anbefale kurset til alle tarot-nysgerrige".

-
Julie, Forfatter, 40 år.