Workshop d. 17. juni 2022: "Lær at regne personligheds- sjæls- og lærermesterkort"

Vil du forstå din fødselsdynamik, med tarotkort?

(det kræver kun fødselsdato, ikke tidspunkt)

Er du interesseret i at forstå de dynamikker der styrer dig, indtil du lærer dem at kende og tager kontrollen tilbage?

Lær at regne personligheds- sjæls- og lærermesterkort. En unik endags workshop. Samlet kaldes de tre typer kort for ”Tarotkonstellationer”

Det er en helt særlig teknik til at forstå trumfkortene som personlighedstyper. Når vi læser om trumferne, kan de være svære at omsætte til noget hverdagsagtigt og funktionelt, vi kan bruge.

Derfor tilbyder jeg nu denne enestående workshop, hvor du får mulighed for at se sig selv efter med en lup, med tarotkortenes arketypiske trumfer.

Nogle karaktertræk vil springe i øjnene med det samme, hvor andre vil træde tydeligere frem efterhånden som du arbejder med din egen særlige tarotkonstellation af styrker og udfordringer.

Tarotcoaching.dk

På workshoppen arbejder vi med:

at bevidstgøre de personlige mønstre og hvordan hver enkelt deltager kan forstå sider af sig selv, som tidligere ikke har formet et genkendeligt mønster.

Når du bliver opmærksom på din indre dynamik, kan du nemmere tappe ind i alle de ressourcer du har til rådighed, og få endnu mere gavn af dine specifikke kompetencer, fordi du forstår hvordan du skal sætte dem i spil.

I enhver personlig tarotkonstellation, ligger også en typisk udfordring, når du lærer den at kende og accepterer den som en del af dit DNA, vil du finde større omsorg for dig selv, når livet går dig imod. Vi har alle mønstre, måder at været i livet på, som kan komme til at forstærke vores udfordringer.

Efter workshoppen vil du:

fremadrettet kunne bruge læreringen til at komme konflikter og udfordringer i forkøbet. De nye indsigter, vil give dig en ny dybde og forståelse af din personlige konstellation.

Du vil også kunne regne venner og bekendtes konstellationer og få nye forståelser for deres motiver og handlemønstre.

Når du forstår dynamikken, vil det hjælpe dig til fremover at forstå at de udfordringer du møder alle er gaver forklædt som læring, der hjælper dig med at udvikle dig.

Sofie Golodnoff

Praktiske informationer og tilmelding

Hvornår: 17 juni 2022 – kl. 09:30-15:00
Hvor: Kompanistræde i indre København 
Pris: 1.700 kr inkl. te og snacks ( Medbring selv frokost)
Tilmelding og køb af billet skal ske senest d. X dato 

Hej, mit navn er Sofie og jeg er din underviser

Tarotkortene har forandret mit liv.

Grundet min opvækst med en tarotmester som far, har jeg kendt til den dybe visdom, kortene besidder hele mit liv, men det var først da jeg begyndte at bruge dem til at coache mig selv, at jeg for alvor mærkede en forandring, og begyndte at udleve mit potentiale.

I begyndelsen følte jeg at coaching af tarotkort, var to uforenelige størrelser, men gennem min egen proces, opdagede jeg hvordan du skaber hverdagsmagi, ved at sammensmelte de to metoder, så de hjælper dig med at skabe de resultater du ønsker. 

Jeg hjælper, og guider derfor hver dag en masse skønne mennesker igennem tarotkortenes verden, og i denne workshop skal vi dykke ned i noget af det. 

Tarot coaching med Sofie