Modtag ugens Tarotkort direkte i din indbakke hver uge

Vil du have hjælp til en selvkærlig ugentlig praksis med tarotkort? Hver uge trækker jeg et tarotkort og tuner ind i ugens energi.

Du får en grundig beskrivelse af tarotkortets energi og hvordan det formentlig vil vise sig i løbet af ugen.

For at oversætte energien og foregribe begivenhedernes gang, så godt som muligt, har jeg udarbejdet specifikke coachende spørgsmål til tarotkortet.

Du kan bruge det som reflektionsøvelse eller lad dig inspirere til at skrive i din notesbog, hvilke intentioner du vil sætte for ugen der kommer.

Det koster KUN 47 kr. pr. mdr – hvilket betyder at du får 4-5 dybdegående beskrivelser og energiøvelser hver måned, direkte i din indbakke HVER lørdag morgen.  (Ingen binding, så du kan framelde dig når du ikke længere ønsker at modtage dem) 

Hvad er Tarotkort kort fortalt?

Når jeg fortæller folk, at jeg lever af, at læse og undervise i tarotkort, er et af de første spørgsmål, de næste altid stiller mig, “Hvad er tarotkort, og hvordan fungerer de egentlig?”

Kort fortalt er Tarot et sæt med 78 kort, hvert kort har sit eget billede, symbolik, historie og betydning. Der findes  22 trumfer også kaldet store arcana, de repræsenterer livets karmiske og spirituelle lektioner. De resterende 56 tarotkort kaldes lille arcana og afspejler de prøvelser og udfordringer vi oplever på daglig basis.

Inden for lille arcana er der 16 Tarot hofkort, der repræsenterer 16 forskellige personlighedskarakteristika. Den lille arcana inkluderer også 40 små kort, som de kaldes, de er organiseret i 4 Farver, med 10 kort hver, ligesom du kender det fra spillekort. De repræsenterer forskellige situationer, som vi møder i vores dagligdag.

Få hurtige svar på dine spørgsmål med tarotkort, du kan stille tarotkort et hvilket som helst spørgsmål, og trække et tilfældigt tarotkort som vil give dig svaret. Magien ligger i at lige præcis det tarotkort du trækker giver dig et ret præcis spejling på der hvor du er. Når du er genkendt, får du lettere ved at tage tarotkortenes budskaber til dig. Du får lyst og mod til at handle på nye måder, der giver dig styrken til at være endnu mere dig selv.

Hvad kan du bruge Tarotkortene til i din hverdag?

Nogle vil måske sige, at tarotkort simpelthen blot er tegninger på papir. Men hvad jeg har opdaget ved at læse Tarotkortene dagligt i over 5 år er dette: Tarot er vores livs historiebog, spejlet til vores sjæl, og nøglen til vores indre visdom.

Hver spirituel lektion, vi møder i vores liv, kan findes i de otteoghalvfjerds tarotkort. Når vi konsulterer Tarot, får vi vist de præcise lektioner, vi skal lære og mestre for at leve et inspireret liv. Det er som at holde et spejl op for dig selv, så du kan få adgang til dit underbevidste sind. Tarot giver os mulighed for at udnytte den visdom og de svar, der bor i os alle.

Hvordan kan du så bruge tarotkort i din hverdag?
Tarot er perfekt til selvudvikling, at træffe valg, manifestere mål, coache andre, planlægge en virksomhed, skrive en bog, meditere – you name it.

Hvad kan du bruge ugens korttrækning til?

Ugens tarotkort er primært til dig der ønsker at være mere nærværende i hverdagen og gerne vil tjekke ind med dig selv mindst en gang om ugen, og ikke rigtig har tid til at lægge dine egne tarotkort endnu.

Ugens korttrækning foregår hver lørdag morgen, hvorefter jeg sender dig en mail med en dybdegående beskrivelse af kortets energier, hvordan du kan bruge dem i din hverdag i den kommende uge, og hvilke øvelser du med fordel kan lave for dig selv. 

Modtag ugens tarotkort lørdag morgen, via mail, hvor du har god tid til at reflektere over kortets budskaber og coachende spørgsmål.

Det koster KUN 47 kr. pr. mdr – hvilket betyder at du får 4-5 dybdegående beskrivelser og energiøvelser hver måned, direkte i din indbakke HVER lørdag morgen.  (Ingen binding, så du kan framelde dig når du ikke længere ønsker at modtage dem)