Inden vi starter

Tarotcoaching sessioner

Hvad får du ud af en tarotcoaching session?

Her får du dybe svar på de spørgsmål du går rundt med. Det er muligt du ikke selv kan sætte fingeren på præcis hvad der er galt, det kan tarotkort hurtigt afdække for dig. Sandheden sætter dig fri til at handle.

Det kan også være at du har nogle bestemte ønsker til livet, men af en eller anden grund får du ikke gjort noget ved det.

Tarotkortene kan både fortælle dig, præcis hvad der stopper dig og hvad du skal gøre ved det. 

Uanset dit ærende, springer tarotkortene smalltalken over og går lige til sagen.

Du ved bedst hvad der er det rigtige for dig, når du kan mærke det i kroppen, hjælper Sofie dig med at lægge en plan. Sofie bruger sin baggrund som coach til at hjælpe dig, og finde ud af hvad du helt konkret skal gøre for at komme derhen du ønsker.

 

Sofies 3 verdener

Når du bestiller en session eller et forløb hos Sofie, kombinere hun det bedste fra sine tre verdener. Den faglige verden, Sofie er akademiker  med 10 års erhvervserfaring. Den spirituelle verden, Sofie er vokset op med en tarotmester til far. Den metodiske verden, Sofie er certificeret coach og projektleder og ved hvordan du kommer i mål. De tre verdener sættes hele tiden i spil under sessionerne, så du føler dig set og hørt på alle niveauer når du arbejder med Sofie.

Du kan booke en tid eller et forløb af 3 eller 5 gange i min elektroniske kalender. Find den i menuen under Bestil tarotcoaching.

Lige nu foregår alle sessioner online via Zoom. 

Tarotcoach Sofie Golodnoff

Anbefaling af Tarotsession hos Sofie

Sofie er sød, rolig og imødekommende, og jeg følte mig i trygge rammer med det samme, til at spørge om stort og småt. Sofie var rigtig god til at forklare kortene og havde også nogle rigtig gode, personlige råd og vejledninger at tilføje bagefter. 

Blandingen af Tarot og Coaching fungerede rigtig godt for mig! Jeg synes det var fedt at jeg kunne spørge kortene om alt, stort og småt, og samtidig få sporet mig mere ind på hvor jeg skulle fokuserer min energi mht. min karriere. Nu går det hårde arbejde igang, hvor tanke skal føre til handling. Men en ting er helt sikkert! 

 Jeg føler mig 100% mere sikker i hvad næste skridt skal være, end jeg gjorde før vores samtale, og jeg føler mig mere tryg omkring min fremtid. Kan kun anbefale en tarotcoaching med Sofie, det er det hele værd. Så hvis du står med store livsspørgsmål lige nu, kan jeg kun sige: Hvad venter du på? Gør det her for dig selv, du fortjener det!
Emmelie Kitchell, Landskabsarkitekt, 28 år.