online og fysiske kurser

Tarotcoaching -
i dialog med din intuition

Lær tarotkortenes sprog at kende, og start en dialog med din intuition – det er formålet med disse online og fysiske kurser.

De fleste af os er vant til at træffe beslutninger, lægge planer, analysere og bruge vores intellekt til at styre vores liv. For mange af os, er vores intuition mere diffus og vi kender ikke rigtig dens sprog. Nogle gange kan den være tydelige andre gange, ikke så præcis.

Når du arbejder med tarotkort, deres billedsprog, symboler og indre systematik, kan du ikke undgå at lære noget om dig selv, samtidig. Via tarotkortene vil du opleve at der bliver sat ord på dine fornemmelser. Du vil få lettere ved at gennemskue, hvad der i virkeligheden er på spil for dig i forskellige situationer.

I undervisningen, bliver det lagt vægt på at du skal bevare din sunde fornuft. Alle de livserfaringer du allerede har gjort dig, er vigtige værktøjer, når du skal lære at forstå tarotkortenes beskeder.

Tarotcoach Sofie Golodnoff

Kursus for begyndere

Her kræves ingen anden forudsætning end at du har lyst til at lære tarotkortene at kende. 

I løbet af tre moduler vil jeg lære dig den basisviden, du behøver for at tolke tarotkortene. Du vil lære om kortenes opbygning i store og lille arkana, og jeg afslører de mysterier, der ligger bag dem med lille arkanas små hemmeligheder (1-10 kortene og hofkortene) og store arkanas store hemmeligheder (trumferne). 

Når du har gennemført kurset, vil du forstå tarotkortenes systematik, og vigtigste symboler. Du vil have genveje til at huske det enkelte tarotkorts visdom. Du vil kunne bruge tarotcoaching som metode og du vil kunne forskellige tarotoplæg, du kan bruge fremover. Vælg mellem online og fysiske kurser.

Kursus for øvede

Disse kurser er for dig der allerede har lært dig kunsten at lægge tarotkort, og trænger til inspiration og vil lære at bruge coaching i forbindelse med din tydninger. Lige nu findes dette kursus kun i fysiske rammer.