Online kursus

Grundkursus i Tarotcoaching

Kursusstart den 27. maj 2021

 

MODUL I tilgængelig fra 27. Maj

Velkommen og introduktion

Lille Arkana symboler og farver

 

MODUL II tilgængelig fra den 8. Juni 

Lille Arkana personlighedstyper

Spørgetime om modul I tirsdag 8. Juni kl. 13.00 – 14.00

 

MODUL III tilgængelig fra den 15. juni

Store Arkana, trumferne og udviklingsvejen

Spørgetime om modul II tirsdag 15. Juni kl. 13.00 – 14.00

Spørgetime om modul III og afslutning torsdag d.24. Juni kl. 13.00 – 14.00

 

For at kunne lave øvelserne på kurset, skal du have dit eget sæt tarotkort. Personligt bruger jeg det sæt der hedder Smith-Waite, Centennial Edition. Du kan bruge et hvilket sæt tarotkort du ønsker, så længe det har 78 kort, med 22 trumfer og 40 små kort 1-10 og 16 hofkort.

 

Køb en plads på holdet. Pris 3.795 kr. 

Anbefaling af Tarotcoaching – i dialog med din intuition

“Gennem Tarotcoaching modulerne, har jeg fået en dybere forståelse af hvordan jeg kan bruge tarotkortene til at få mere klarhed over mine dilemmaer, både store & små. Ved hjælp af kortene har jeg lært hvordan jeg bliver mere specifik i min tilgang til mine udfordringer. Hvilken indstilling, energi og handling det kræver for hver enkel situation. Det har beriget mig med ro, tillid og styrke til at bevæge mig dybere ind i projekter og relationer. Sofies intuitive tilgang til Tarot tilføjer et legende element til modulerne – Kan varmt anbefales!"

-
Penelope Carlos, 31 år. Sexolog

Anbefaling af Tarotcoaching – i dialog med din intuition

”Kurset har hjulpet mig med at få fat i min spirituelle side og er begyndt og bruge tarotkortene rigtig meget efter jeg har deltaget. Jeg ser videoerne igen og igen, da jeg hele tiden får noget nyt med, og bliver husket på pointer, jeg har glemt. Videoerne er alle tiders og stoffet bliver forklaret rigtig godt! Det er så fedt at have lært at bruge tarotkortene – det er sådan en hjælp i hverdagen! Nu hvor jeg er begyndt at lægge kort for mig selv, oplever jeg også at der er syncronicitet imellem ugens gode råd og de kort jeg selv trækker. Det er rigtig rigtig dejligt at du laver dem, tak Sofie ♥️

-
Kvinde, Laborant, 55 år.

Anbefaling af Tarotcoaching - i dialog med din intuition

"Jeg kan med glæde anbefale Sofie som din tarotcoach, da jeg synes at hun har hvad der skal til. Jeg er mere end tilfreds og glad for det kunne læres online".🌺

-
Kvinde, Koordinator 42 år.

Anbefaling af Tarotcoaching - i dialog med din intuition"

"Kurset er en utroligt fin dyb og grundig introduktion til tarotcoaching. Jeg blev vildt optaget af det og fik hurtig fod på at stole på min egen tolkning af kortene. Jeg kan klart anbefale kurset til alle tarot-nysgerrige".

-
Julie, Forfatter, 40 år.

Online mini kursus

Styrke og smerte går hånd i hånd

Er du ny med tarotkort og nysgerrig på hvad de egentlig kan bruges til?

Denne lille videoserie kunne være noget for dig. Her gennemgår jeg 4 essentielle tarotkort, der alle prøver at lære os vores styrke at kende, ved at synliggøre vores smerte, på hver sin måde. Du får også et femte modul, der fortæller hvordan en trumf kan forløse de fire korts smerte. Til kurset tilhører to PDF’er med øvelser du kan lave i forbindelse med videoerne.

Du får adgang til 5 videoer med det samme. Pris 300 kr.

Anbefaling af Styrke og smerte går hånd i hånd


“Jeg kan på det varmeste anbefale Sofies tarotarbejde. Sofies tilgang til tarotkortene er dejligt uhøjtidelig og hun taler i et sprog, der er til at forstå. Jeg har haft en følelse af at blive klogere og blive inspireret til selv at arbejde videre.”

-
Journalist, 35 år