Fysiske Workshops

Tarotcoach Sofie Golodnoff
Lær at regne personligheds- sjæls- og lærermesterkort – Workshop d. 17. juni 2022

Vil du forstå din fødselsdynamik, med tarotkort? – (det kræver kun fødselsdato, ikke tidspunkt)

Er du interesseret i at forstå de dynamikker der styrer dig, indtil du lærer dem at kende og tager kontrollen tilbage?

Lær at regne personligheds- sjæls- og lærermesterkort. En unik endags workshop. Samlet kaldes de tre typer kort for ”Tarotkonstellationer”

Det er en helt særlig teknik til at forstå trumfkortene som personlighedstyper. Når vi læser om trumferne, kan de være svære at omsætte til noget hverdagsagtigt og funktionelt, vi kan bruge.

Derfor tilbyder jeg nu denne enestående workshop, hvor du får mulighed for at se sig selv efter med en lup, med tarotkortenes arketypiske trumfer.

Sofie Golodnoff - workshop
Kom i gang med tarotcoaching

Har du svært ved at få tid til din spiritualitet i en travl hverdag?

Tarotkort er fleksible og nemme at arbejde med. Lær hvordan du let forstår deres budskab uden at du skal kunne alle kort udenad.

Tag med på workshoppen “Kom i gang med tarotcoaching”, her får du mine bedste tips og tricks til at mærke dig selv og hvordan du kan bruge tarot og coaching til en selvkærlig praksis.

For en hverdags Heltinde kan det være svært at skabe rum til sig selv. Giver du endelig dig selv en pause, kan det være svært at falde til ro.

Tarotcoaching som selvkærlig praksis kan hjælpe dig med at blive bedre til at mærke hvad der er det rigtige at gøre for dig i netop det øjeblik du befinder dig i.

Dato: 19. august kl. 9.30 – 12.00.

Sted: Lækre lokaler i Kompagnistræde, indre København

Pris: 550 kr

Forplejning: Te og snacks. 

Når du tilmelder dig kan du tilkøbe Bogen “Tarot – Lær at tyde kortenes visdom” og  Smith-Waite sæt tarotkort, samlet pris 500 kr. (Normal pris 559 kr.)