opdag din intuition

Få glæden ved tarot

Har du et godt job, skønne unger, en OK-økonomi og et velfungerende følelsesliv, men er alligevel ikke rigtig glad? Så er du i samme situation som rigtig mange andre midt i livet, der har svært ved at finde en mening med det hele på trods af, at de har gjort sig umage, og at alt tilsyneladende er helt fint. 

Der kan være mange årsager. Nogle af dem er givetvis strukturelle. Vi lever i et komplekst samfund, hvor forventninger om at eje ”lykken” konstant skrues i vejret, men den måde vi håndterer de udfordringer, det giver, kan være forskellige. 


FIND HJEM TIL DIG SELV

For mange af os overdøver de ydre krav om succes og perfekte liv vores egne indre viden om, hvilken måde vi i virkeligheden gerne vil leve på. Man kan føle sig utrolig forladt og ensom, når man ikke kan høre sin egen stemme, og det kan være nødvendigt at få hjælp fra en stifinder for at finde vej ”hjem” igen.

At genopdage sin intuition kræver vejledning, fordi den ”stemme” vi KAN høre, ofte har vores ego eller vores angst som afsender. Vi skal derfor lære at skelne mellem stemmerne i ”det indre kor”, så vi bliver bedre til at vurdere hvilke impulser, der er rigtige for os at følge. 

I arbejdet med at finde tilbage til sin egen sti tilbyder tarotkortene en samtaleform, der er meget anderledes end en session med en coach/terapeut.  

Taratocoaching.dk